CONTENT CREATOR

 
universal-music-group-logo.png
 

Ben je verslaafd aan de nieuwste Instagram-trends? Volg je trendsetters als Complex, Konbini, Hypebeast, Konbini, ...? Ben je creatief en wil je je ideeën tot leven zien komen? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Content Creator bij Universal Music Belgium ben jij de ultieme videowizard die in het digitale team werkt.

JOBOMSCHRIJVING

Universal Music Group is 's werelds grootste muziekbedrijf. Wij zijn de thuisbasis voor de grootste artiesten, innovatoren en ondernemers van de muziek. We identificeren en ontwikkelen artiesten en songwriters, en we produceren, distribueren en promoten de meest geprezen en commercieel succesvolle muziek om fans over de hele wereld te vermaken.

 

Ben je verslaafd aan de nieuwste Instagram-trends? Volg je trendsetters als Complex, Konbini, Hypebeast, Konbini, ...? Ben je creatief en wil je je ideeën tot leven zien komen? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Content Creator bij Universal Music Belgium ben jij de ultieme videowizard die in het digitale team werkt. Hier is een kort overzicht van hoe je dagelijks werk eruit zal zien:

 

- creëer & bewerk content die wordt toegepast op een brede set van verschillende kanalen;

- animaties of motion graphics om video's te verbeteren en storytelling te versterken;

- nieuwe contentformaten te ontwikkelen in lijn met de strategie en artistieke visie;

- samen te werken met freelance videoproducenten en feedback te geven op hun werk.

 

Je werkt in een jong team met veel mogelijkheden. Nu muziekstreaming in België op gang komt, wordt de digitale promotie van onze artiesten steeds belangrijker. Jouw werk zal van vitaal belang zijn om de relaties met de fans te bevorderen en onze artiesten te laten gedijen in een digitale wereld. We zijn op zoek naar een jonge creatieveling die ons team wil versterken en die gepassioneerd is door muziek in verschillende genres, maar dat ook is:

 

Dit is wat wij bieden:

- salaris in lijn met de markt;

- dynamische werkomgeving in een jong team;

- secundaire arbeidsvoorwaarden;

- concerten, festivals en plezier!

Dit is wie we zoeken:

- de Queen/King van de Adobe Creative Suite;

- een zelfstandige werker met zin voor initiatief;

- twee- of drietalig: naast het spreken/lezen/schrijven van Engels, ben je ook moedertaalspreker in het Frans en/of Nederlands;

- in de kennis van wat er online gebeurt: je weet welke merken de toon zetten en welke influencers in opkomst zijn om je creatieve proces te voeden;

- Grondige kennis van social media formats en metrics. U begrijpt hoe uw videocontent onze strategie en resultaten beïnvloedt;

- in staat om videocreaties aan te passen aan verschillende doelgroepen;

- bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring;

- een eerste werkervaring is een voordeel.

 

HOE SOLLICITEREN?

U heeft geen sollicitatiebrief nodig, laat ons gewoon zien wat je kan doen! Voeg ook een CV toe met je ervaringen tot nu toe.

We kijken er naar uit om van je te horen! Stuur een e-mail naar be.social@umusic.com met als referentie 'Content Creator UMB'. Deadline is 20/08.

 

We kijken er echt naar uit om onze nieuwe collega te ontmoeten! Of je nu uitgenodigd wordt of niet, je krijgt van ons een antwoord.