Vandaag is World Intellectual Property Day!

GA VOOR INHOUD, NIET VOOR VERWARRING.

HOE VIND JE LEGAAL FILMS, TV-SERIES, MUZIEK EN VIDEOSPELLETJES ALS JE IN BELGIË BENT? BEZOEK AGORATEKA, HET EUROPESE ONLINE CONTENT PORTAAL: https://agorateka.eu

26 april is de World Intellectual Property Day!

Voor deze belangrijke dag is de EU-brede bewustmakingscampagne bedoeld om het nationale portaal en het Agorateka-portaal te promoten.

Het Europees platform voor nationale contentfinding-instrumenten is ontwikkeld en gehost door de EUIPO. Het onlineportaal biedt toegang tot een aantal nationale vindbaarheids- en/of zoekinstrumenten die consumenten moeten helpen bij het zoeken naar legaal aanbod van film, tv, muziek, games, boeken en sportevenementen.

Momenteel zijn 17 landen in het portaal opgenomen (Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Frankrijk, Italië, Letland, Litouwen, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden, Zwitserland en het VK).

Gauthier Soinne